This website shuts down on the 31st of August 2017, after which it will no longer be available.
Login or register

Espais de cultura a l'hospital

Print this page

1988

Una exposició a l'espai Bellvitge Art, l'any 2009

 

Des del 1988 hi va haver un servei de préstec de llibres als malalts, que funcionava amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de l'Hospitalet, i amb les donacions desinteressades d'algunes editorials i del personal de l'hospital, d'on provenen la major part dels 2.500 llibres de què es disposa.

 

El desembre de 1989 es va inaugurar Bellvitge Art, una galeria d'art per canalitzar la producció artística del personal de l'hospital i també dels pacients i dels artistes dels municipis veïns. Una altra activitat artística amb una important repercussió és el Concurs de fotografia, obert a la participació del personal de l'HUB i dels centres de la seva àrea de referència, que s'organitza des del 1990. Aquest any va ser també el de la convocatòria del primer Concurs de dibuix Infantil per a fills i néts dels treballadors de l'hospital.

La tradició teatral, present en diferents centres sanitaris de Catalunya, va arrelar durant aquests anys a l'hospital, representada pel grup La Teatral de Bellvitge.


This timeline
40 anys de l'Hospital de Bellvitge
lhdigital
Rating:
Views: 371
Search timeline

Advanced search...

 

© TimeRime bv 2015
Developed by:
internet agency hoppinger